Ga jij met JDRF Nederland naar Washington D.C.?

Ga jij met JDRF Nederland naar Washington D.C.?

Monday, Jul 16, 2018 0 comment(s)

Ga jij met JDRF Nederland naar Washington D.C. geweest?


Elke twee jaar organiseert JDRF International het Children's Congress. 150 studenten van over de hele wereld komen naar elkaar om Congres in Washington te overtuigen van het belang van Type 1 Diabetesonderzoek. Het doel? Zorgen dat beleidsmakers onderzoek naar Type 1 blijven financieren. In 2017 zorgde het Children's Congress ervoor dat er opnieuw miljoenen dollars zijn aan Type 1 Diabetes onderzoek zijn toegezegd!


JDRF Nederland mag iemand afweren om deel te nemen aan het Kindercongres 2019. En dat kan jij zijn!


Wie zoeken we?

We zoeken iemand tussen de 12 en 17 jaar met Type 1 Diabetes. In de media te verschijnen. Je moet aandacht willen en durven vragen voor Type 1 Diabetes, en jouw verhaal met de wereld kan delen. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je je realiseert waarom wetenschappelijk onderzoek zo belangrijk is, en dat je JDRF een warme hart toedraagt. Er moet ook een congres plaatsvinden. Als laatste willen we dat je bereid bent om de kennis en ervaring in Washington te delen met JDRF Nederland en je voor JDRF Nederland in the media.


Ben je enthousiast geworden en wil je je aanmelden?

Ga naar https: RewriteCond %{HTTPS} off RewriteCond %{QUERY_STRING} checkout|account RewriteRule (.*) https://%{HTTP_HOST}%{REQUEST_URI}//www.jdrf.nl/cc2019/


Heb je nog vragen?

Stuur een e-mail naar childrenscongress@jdrf.nl.

Leave Your Comment